22. 11. 2024   |   svátek má Cecílie
 

Kuřecí delikatesa

Název Množství a jednotka
kuřecí stehna 4 ks
bílý pepř
sůl

marináda

Název Množství a jednotka
olej 3 lžíce
hořčice 1 lžička
kečup 1 lžíce
worchestrová omáčka 1 lžíce
rum 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience
oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 03 h.
Vaření: 40 min.
Jarča



Postup
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.
Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej, hořčici, kečup, worcesterskou omáčku, rum, med, prošleháme a přidáme mletý kmín, bílý pepř a vše promícháme. Stehna posolíme a naložíme do připravené marinády. Necháme odležet 3 hodiny.
Na pánev dáme olej a stehna smažíme ze všech stran do měkka. Pokud je třeba mírně podlijeme vodou nebo vývarem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Pappardelle s telecím masem a medvědím česnekem

Postup: Pappardelle uvaříme v osolené vodě. Telecí maso nakrájíme na tenké nudličky.... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborový guláš - buřtguláš

Postup: Cibuli nakrájíme najemno, brambory a párkový salám na kostičky. Na sádle... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňové knedlíky

Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept

RECEPTY

Citronovo-mandlová srdíčka

Postup: Z mouky, másla, moučkového a vanilkového cukru, mletých mandlí, žloutku a... zobrazit recept

RECEPTY

Western fazole

Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Česnek

     Malá, voňavá palička česneku, některými odsuzovaná pro... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...